top of page

Balık Burcunun Sembolü Ne Anlatıyor?





Sevgili Arkadaşlarım,

Balık Burcu’nun sembolünde iki ayrı balığın sırt sırta bağlandığını görürüz. Çoğu çizimlerde balık sembolü yanlış glifleştirilir. Balıklar içbükey ve birbirine bakar şekilde değildir. Tam tersi sırt sırta iki ayrı yabancı gibi durmaktadırlar. Balık sembolü bize yabancı doğaların, farklı özelliklerin ilahi planda bir araya geldiğini resmeder.


İki ayrı balık ise iki ayrı dünya arasında bir bağlantı yakalamaya çalışmayı simgeler. Bazen gerçeklerden temelli kaçışımızı bazen de temeli kaderimize mahkûm olduğumuz süreçleri balık dünyasında deneyimleriz.


Balık doğası ezoterik bilişte teslimiyetle alakalıdır. İlahi bir gücün, bütünlüğün hayrına hizmet etmenin farklı alanlardan gelen bereket yolları ise desteklenmenin mucizesini bizlere taşıyacağını anlatır.


Balık burcu hangi evinizde yerleştiyse o ev konularınızda teslimiyetler yaşamayı deneyimlersiniz. O hayat konularında teslim olmaz sizleri rahatlatır ve bereketi üzerinize çekmenize olanak tanır. Deneyimlediğiniz ev konusunun sınırsızlığını ve bereketini hissetmelisiniz.


Balık Burcu’nun hangi evinize yerleştiğini, ev konularınızı öğrenmek için yükselen burç tablomuza astrolojiyasam.com sitemizin tablolar bölümünden erişebilirsiniz.




Hepimize Şifa Olsun...


KENAN YASİN BÖLÜKBAŞI

ASA Dip. ISAR Cap. mAPAI, OPA Member




Danışmanlık için:

Whatsapp: +90 0533 816 56 88

Commenti


Son Yazılar

Whatsapp-Icon.png
bottom of page