top of page

21 HAZİRAN '22 GÜNEŞ YENGEÇ BURCUNDA & BURÇ YORUMLARINIZ



Bizler Güneş’in çocuklarıyız. Güneş’in izlediği yörünge düzlemini takip ediyoruz. Güneş’in bu yoluna ekliptik diyoruz.

Yolda 12 durak var. Güneş ise 1 ay boyunca Yengeç durağında kalacak.


Odak noktamız yengeç doğasında seyredecek. İlgilendiğimiz, algımızı yönlendirdiğimiz konular aile, sahiplenicilik, besleme, bakım ve koruma, geçmiş, tarih, arkeoloji, antropoloji gibi konular üzerine şekillenecek.


Güneş’in su elementindeki yolculuğuna Sirius Yıldızı etki edecek. (5 ve 6 Temmuz)

Ayrıca Ay Düğümleri ile de olumlu açılar kuracak. Yani 1 aylık döngümüzde tamamen kadersel etkiler alacağız.


Kaderi şekillendirecek seçimler ve yol ayrımları için olumlu fırsatlarımız olacak.


💫 Deneyim dönüşlerinizi bekliyorum…


Şifa Olsun

. . .


Yeni eğitim sınıflarımız açılıyor!


Kendinizi karmik alanda geliştirmek için 4 Temmuz’da açılacak Hermetik Astroloji sınıfımıza katılabilirsiniz.


Bilginin kaynağına, özüne inmek ve yaşamı sorgulayan farkındalıklı ruhlarla buluşmak için niyetlendiğimiz eğitimimiz bizleri 8 haftalık bir yolculuğa çıkaracak.


Hermetik prensipler, ruhsal plan, hermetik noktalar, teurji ve melekler, simya ve astroloji bilgileri ile harmanlanan eğitim modülümüzde yeni yol arkadaşlarımız olacağı için sevinçliyiz.


Bilgi ve kayıt: +90 0533 816 56 88


Yükselen Burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Aile, ev ve sorumluluklarla ilgilenmek için güzel zaman. Ev, aile, yuva temaları ön planda olacak. Bu alanlara daha fazla yönelebilir, bazı değişiklikler yapmak isteyebiliriz. Ailemize zaman ayırmak, ev işleri ile ilgilenmek, evimizi güzelleştirmek gibi konular daha çok gündemimizde yer alabilir. Taşınma gibi işleriniz varsa 12 Temmuz’a kadar sabredin. 5 ve 6 Temmuz’da dostlar ve yakınlarınızı evinize davet edebilir, güçlü ilişkiler kurabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

İletişim trafiğiniz artıyor. İletişimin önem kazanacağı, eğitim, anlaşma, sözleşme, medya, tanıtım vs gibi kavramların daha fazla gündemimizde yer alacağı ve kendimizi bu alanlarda parlatacağımız bir dönem geçirebiliriz. Yakın çevremiz ile bağlarımızı kuvvetlendirebilir, aile gibi hissettiğimiz kişilerle kısa yolculuklar planlayabiliriz. Yakın çevrenizden desteklere açıksınız. Kardeşler, arkadaşlar arasında sorunlarınız varsa bunları aşmak için 12 Temmuz ve sonrası güzel olacak. 5 ve 6 Temmuz’da sevdiklerinize yazabilir, duygularınızı ifade edebilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Maddi konulara odaklanacağınız günler geliyor. Gelir gider dengemiz, kaynaklarımız ön plana çıkabilir. Bu alanlarda kendimiz ve ailemiz için yapacağımız girişimleri daha fazla önemseyebiliriz. Kendimizi maddi koşullarda güvende hissetme arzumuz artabilir. Sahip olduklarımızı koruyarak, kazançlarımızı arttıracak yeni yollar belirlemeye yönelebiliriz Değer verdiğiniz kişilerin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. 12 Temmuz ve sonrası yatırım, harcama gibi seçimler için güzel olacak. 5 ve 6 Temmuz’da bankada bir hesap açmayı deneyebilirsiniz. Berekete niyetlenin.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Kendimize, hayatımıza, ilişkilerimize, geleceğimize yönelik önemli gündemlerimizin olacağı bir döneme giriyoruz. İsteklerimizi, hedeflerimizi belirleyerek yeni yönler çizebiliriz. Dış görünüşümüzde değişiklikler yapmak isteyebiliriz. Kendinizi ortaya koyma ve parlama zamanı! Sağlığınız güç kazanacak. Kendinizi yenilenmiş gibi hissetmek için 12 Temmuz’a kadar sabredin. Dış görünüş ve imaj yenilemek için güzel zamanlar. 5 ve 6 Temmuz’da üzerinizde bir yıldız kolyesi, kurt ya da köpek figürü taşıyabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Karakterimizi, benliğimizi ortaya koymaktan çok, yaşam planımıza odaklanacağımız ve doğru yönü belirlemek isteyeceğimiz bir süreç geçirebiliriz. Biraz İçe dönüp geleceğimize dair kendimizi güvende hissedeceğimiz hangi yollar var değerlendirebiliriz. Geçmiş konuları ele alarak doğruyu yanlışı gözlemleyeceğimiz bir dönem olabilir. 13 Temmuz dolunayına kadar karmaşık duygular içinde kalabilirsiniz. Arkadan dönen işleri gözlemlemek için güzel zaman. Kendinizle daha çok baş başa vakit geçirmelisiniz. 5 ve 6 Temmuz’da rüyalarınıza dikkat edin!

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Sosyal ilişkileriniz hareketleniyor. Sosyal çevreniz, dostluklarınız, arkadaşlıklarınız ön plana çıkabilir. Yaşam enerjinizi daha çok sosyalleşmeye ve yanında kendinizi güvende ve huzurlu hissettiğiniz dostlarınızla geçireceğimiz keyifli zamanlara yöneltebiliriz. Bunun yanında, yeni çevreler içine girebilir, güzel dostluklar kurabiliriz. Hedeflerimiz, hayallerimiz ile ilgili ailemizden alacağımız güzel destekler söz konusu olabilir. Kendinizi toplum önünde sunum, seminer yaparken ya da bir organizasyonu planlarken bulabilirsiniz. 13 Temmuz’a kadar “Hayır” demeyi başarmalısınız. 5 ve 6 Temmuz’da arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirin.

Merakla beklediğimiz İkamet Astrolojisi Uzmanlık Sınıfımız 2 Temmuz’da açılıyor.


Eğitim bizi uzun bir yolculuğa çıkaracak. 5 Ay sürecek bu yolculukta yer bilgisini öğreneceğiz.


Yerin bilgeliği, mekânların analizi, ley hatları, jeomanti, radyestezi bilgileri ile harmanlanmış eğitim modülümüzde kendi astroloji bilgilerinize yeni deneyim alanları ekleyeceksiniz.


Rektifikasyon (Doğum saati doğrulama), Mundaine (Dünya Astrolojisi), Medikal ve kariyer astrolojisi çalışmalarınıza hizmet edecek. Ülkelerin siyasi ve coğrafi konumları, idare planları ile gökyüzü senaryoları arasındaki bağları keşfedeceksiniz. Çeşitli doğa olayları, yer değişikliği, seyahatler gibi alanlarda ikamet astrolojisini tüm detayları ile kullanacaksınız.


Uzmanlık eğitimimizde D.A.A sertifikaları ile kâşif astrologlar yetiştiriyoruz. Yeni keşifçiler için 2 Temmuz’da açılacak eğitimimize şimdiden yer ayırtın.


Bilgi ve kayıt: +90 0533 816 56 88

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Plan ve hedeflerinize odaklanma zamanı. İşimiz, kariyerimiz önceliğimiz olabilir. İş hayatımızda kendimizi daha görünür kılmayı hedeflediğimiz bir dönem geçirebiliriz. Yöneticilerimiz ile aramızdaki ilişkileri daha sıcak, samimi ve keyifli hale getirmek isteyebiliriz. Kendimizi güvende ve huzurda hissettirecek alanları belirleyerek geleceğimize dair yönler belirleyebiliriz. Bu konuda aile bireylerinden alacağımız önemli destekler olabilir. Ailede ya da işinizde otorite figürleri (Baba, patron vb.) ile sorunlar yaşayabilirsiniz. 13 Temmuz sonrasında yaşamınızda önemli kararlar alabilirsiniz. 5 ve 6 Temmuz’da kendiniz için bir kutlama yapın.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Yeni eğitimler ve seyahatler için güzel fırsatlar var. Hayata bakış açımızın, hedeflerimizin ön plana çıkacağı ve yaşamımıza yeni bir düzen yaratma arzumuzun artacağı bir dönem geçirebiliriz. Yurtdışını ilgilendiren konular, hukuk, eğitim gibi konularda desteklenebiliriz. Hedeflerimiz doğrultusunda duygularımızla karar almaya eğilimli olabiliriz. Seyahatlerimiz sıklaşabilir. 11 ile 15 Temmuz arası tartışmalara dikkat. İlişkiler yıpratıcı olabilir. 5 ve 6 Temmuz’da sizden farklı düşünen kişilerle bir arada vakit geçirin.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Maddi konularda riskler almaya dikkat. Finansal kaynaklarımız, ortak gelirlerimiz, borç ve ödemeler ile ilgilenmemiz gereken bir süreç geçirebiliriz. Derinimizdeki krizleri, endişeleri, korkuları tetikleyen, hassaslaşacağımız bir zaman dilimi olabilir. Bu alanlarda yapacağımız girişimlerde ailemizden destekler alabiliriz. Kararlarınızı vermek için 13 Temmuz’u bekleyin. Ortak proje ve kazançlar elde edebilirsiniz. 5 ve 6 Temmuz’da tanımadığınız birine bir hayır işleyin.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Hayatınıza dışarıdan bakabileceğiniz bir ay geliyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikler mercek altında olacak. Yaşam enerjimizi daha çok bu alanlara odaklayabiliriz. Birlikte alacağımız kararlar, yeni bir düzen oluşturmak, yeni birliktelikler gündemlerimizde olabilir. Toplumsal konular odağınızda olacak. Neyi yönetmeyi isteyip istemediğinizi seçme zamanı. 13 Temmuz’a kadar sabırlı olun. 5 ve 6 Temmuz’da sevdiğiniz biriyle baş başa vakit geçirin.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Sorumluluklar ve sağlık konusu gündemimizde olacak. İş hayatımız, çalışma koşullarımız, günlük rutinlerimiz, sağlığımız ön plana çıkabilir. Bu alanlarda yeni bir düzene, kendimizi daha huzurlu hissedebileceğimiz şartlar yaratmaya ihtiyaç duyabiliriz. Yeni projeler, görüşmeler, iş bağlantıları gündemimizde olabilir. Hayvanlara bağış ve yardım için güzel zaman. Özellikle 5 ve 6 Temmuz’u bu konuda değerlendirebilirsiniz. Spor, beslenme ve diyet için 13 Temmuz sonrasını değerlendirin.


BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Yaşamınızda tutku eksikse bunu tamamlamak için güzel fırsat. İlişkiler, flörtler, çocuklar, yetenekler, hobiler, spor, sanatsal faaliyetler gibi birçok alanda kendimizi keyifli ve huzurlu hissedeceğimiz bir dönem geçirebiliriz. İlişkilerden yana şanslı, yeteneklerimizi ortaya koyabilmemiz adına ise bizleri destekleyici bir zaman dilimi olabilir. Mutlu olacağınız iş ve uğraşlara girmek için 13 Temmuz sonrasını bekleyin. Aşk yaşamınız canlanıyor. 5 ve 6 Temmuz’da bir çocuğu mutlu etmeyi deneyin.



Hepimize Şifa Olsun...


KENAN YASİN BÖLÜKBAŞI


Danışmanlık için:

Whatsapp: +90 0533 816 56 88







Comments


Son Yazılar

Whatsapp-Icon.png
bottom of page